Првпат во сезонава утре ќе работи новата шестоседна жичница „Лајтнер” на Попова Шапка

Од утре првпат за оваа сезона ја пуштаме со работа новата шестоседна жичница „Лајтнер” во Ски-центарот „Попова Шапка”, а користењето

Прочитај повеќе