Детектор анкета: Секој петти работник е жртва на мобинг

Секој петти работник бил жртва на мобинг, покажува најновата анкета која за Детектор ја спроведе Институтот за политички истражувања Скопје.

Прочитај повеќе

Стивен Тајлер ја отвара и втората куќа за сместување на жртви од семејно насилство

Водечкиот пејач на Аеросмит, Стивен Тајлер, е вистинскa рок ѕвезда на повеќе начини. Во февруари 2019 година, талентираниот музичар официјално

Прочитај повеќе