Забелешки за проектот: “Недела како неработен ден”

Фејсбук статус на Претседателот на Движењето за социјална правда “Обединети Работници”, Бобан Кочовски, во кој тој дава забелешки за законското

Прочитај повеќе

Синдикатот на Клинички Центар е задоволен од ставовоите на Лекарската Комора за утврдување на основната плата на лекарите

Од Самостојниот Синдикат на клинички центар – ССКЦ истакнуват дека поради одредени нејаснотии во јавноста за несогласувањата (не конфликт) помеѓу

Прочитај повеќе