10 НАЈГОЛЕМИ ДРЖАВНИ ЗАГУБАРИ ВО “ДУПКА” 50 МИЛИОНИ ЕВРА, НА ВРВОТ ЕСМ

Со загуба од 1.033.100.724 денари (околу 16,8 милиони евра), направена во 2020 година, државната компанија која го раководи домашното производство

Прочитај повеќе