АД ЕСМ бележи загуба од 16,8 милиони евра

Компаанијата АД Електрани официјално годината 2020 ја завршува со загуба од 16,8 милиони евра, покажуваат официјалните податоци. Најголемиот произведувач на

Прочитај повеќе

Италија изгубила 1 милијарда евра за 5 години поради руското ембарго

Поради руското ембарго наметнато како одговор на европските санкции поради кризата во Украина, извозот на италијански прехранбени производи забележа загуба

Прочитај повеќе