БЕРЗА: ВКУПНИТЕ ДОБИВКИ И ЗАГУБИ НА КОТИРАНИТЕ ДРУШТВА ПОГОЛЕМИ ОД ЛАНИ

Што откриваат финансиските извештаи на Македонската берза – приказ низ табели Македонска берза го објави извештајот за добивките и загубите

Прочитај повеќе

(Видео) Извештај за несреќи при работа -2018 година

Извештајот за несреќи при работа – 2018 година покажува дека во Македонија сеуште се гине на работа и понатаму има

Прочитај повеќе