Митева: Ново задолжување од речиси милијарда евра, СДСМ ја турна Македонија во економски колапс

Неодговорноста, неспособноста и криминалот на оваа власт на СДСМ и ДУИ ја турнаа Македонија во економски колапс. Последната најава за

Прочитај повеќе

Димитриеска Кочоска: Каде замина над милијарда евра задолжување, a граѓаните во криза се оптеретени со нови давачки

Власта треба да одговори каде заминаа над една милијарда задолжување, кога само 330 милиони евра потрошија и тоа го имаат

Прочитај повеќе

Мицкоски: Власта спрема ново задолжување за нова кражба

Христијан Мицкоски за новото задолжување на Владата напиша: Власта спрема ново задолжување за нова кражба. Нови фрапантни 700 милиони евра

Прочитај повеќе

Владата подготвува ново задолжување од 24,3 милиони евра

Во план е ново задолжување од 24,3 милиони евра закажано на 26.01.2020 година. Имено на страната на НБРМ има објавено

Прочитај повеќе