Дополнување на одредбите за градежните работници…- Кои се новините во новиот Закон за безбедност и здравје при работа?

Бобан Илијевски Изготвувањето на новиот Закон за безбедност и здравје е се‘ уште во тек, бидејќи има уште одредби кои

Прочитај повеќе

Новиот Закон за безбедност и здравје при работа се очекува до крајот на годинава

Законот за безбедност и здравје при работа е донесен во 2007 година и оттогаш се направени низа истражувања кои покажуваат

Прочитај повеќе