Македонскиот дипломатски синдикат итно повлекување на измената на Законот за надворешни работи

Македонскиот дипломатски синдикат при САДУ изразува големо незадоволство поради најновиот предлог на група пратеници за измена на постојниот Закон за

Прочитај повеќе