Костадиновска – Стојчевска: Се врши исплата на јануарските плати во фази, никој нема да остане без плата

о овој момент Министерството за култура врши исплата на јануарските плати во фази. Исплатата зависи од динамиката на анализите, но

Прочитај повеќе