Царовска: Владата води одговорни економски политики насочени кон работниците и работодавачите

Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за економски прашања, Мила Царовска, министерката за странски инвестиции, Зорица

Прочитај повеќе