Занетичиите се во паника – не знаат како да ги подмират обврските бидејќи не остваруваат промет

Корона кризата длабоко го погоди стопанството. Покрај тоа што едни од најпогодените сектори се туристичко – угостителскиот, текстилниот, автомобилскиот, но

Прочитај повеќе