Најмалку се работи во богатите земји. Како е во регионот?

Поголемиот дел од луѓето здраворазумно сметаат дека во развиените и богатите земји се работи повеќе. Меѓутоа, работите не се толку

Прочитај повеќе

(АУДИО) Младите и нивната (не)самостојност

Постојано зборувам на слични теми којшто најчесто се поврзани со работничките права, односно работните односи. Во оваа колумна би сакал

Прочитај повеќе