Зошто да одберете фриленсинг, а не работа на половина работно време?

Бобан Илијевски Во ова кризно време на речиси сите ни се потребни дополнителни приходи, покрај оние коишто ги добиваме од

Прочитај повеќе

Кој има поголема заработка, нотарите или извршителите?

Нотарите и извршителите се многу доходовни занимања. Нивните профитни маргини (добивка пред оданочување како дел од приход) не паѓаат под

Прочитај повеќе