archiveзаразни

МакедонијаПравда

Се усогласуваат детали за кратење на часовите и за поддршка на општините

Состанокот помеѓу членовите на Комисијата за заразни болести и работната група на Министерството за образование и наука за протоколите за...
ПравдаСветот на работникот

Караџовски: Државата се надрасна себеси, нашиот систем се покажа во справувањето со коронавирусот

Претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Жарко Караџовски се заблагодари на сите колеги од Комисијата за заразни болести, сите...
ЕкономијаМакедонија

Од препораките на Комисијата за заразни болести ќе зависи кога кафаните ќе ги отворат вратите

Министерството за економија како надлежно за секторот угостителство ги почитува сите предлози и препораки од Комисијата за заразни болести. Во...
1 2
Page 1 of 2