- Advertisement -

archiveзаштеда

ЕкономијаСвет

Неверојатна заштеда: Работата од дома им зачувала речиси 100 милијарди долари

Американците дневно штеделе 758 милиони долари од почетокот на пандемијата од коронавирусот, пресметувајќи го и потрошеното време и трошоците за...