- Advertisement -

archiveзголемување на плата

СветСиндикат

Германија парализирана: Вработените во јавниот транспорт на штрајк

Штрајкот на вработените во јавниот транспорт го парализира јавниот живот во многу германски градови вчера, вторник 29.09.2020. Најмногу беа погодени...