Најголемиот здравствен институт во Њујорк отпушти 1.400 невакцинирани лица

Нортвел Хелт, најголемата институција за пружање здравствена заштита во државата Њујорк, во понеделникот објави дека 1.400 вработени – помалку од

Прочитај повеќе