Потпретседателката на ЕИБ, Лилјана Павлова, ја потврди посветеноста на зелената транзиција во Северна Македонија

За време на посетата на Европската инвестициска банка (ЕИБ) на Скопје, потпретседателката на ЕИБ, Лилјана Павлова, ја потврди посветеноста на

Прочитај повеќе