Еко-свест: Ако не се почитува зеленото сценарио до 2050 земјава ќе стане пустина

Здружението Еко-свест преку соопштение до јавноста реагираше на пресконференцијата на Владата на која беше презентирана стратегијата за развој на енергетиката

Прочитај повеќе