Во Италија од денеска е задолжителен зелен пасош за сите вработени

Од денес во Италија зелениот пасош е задолжителен на сите работни места во Италија. Досега беше задолжителен на сите затворени

Прочитај повеќе

Зелениот пасош ќе важи и за оние што се вакцинирале во Србија

Зелениот пасош за граѓаните на Северна Македонија кои се вакцинирале против коронавирусот, ќе важи и за оние граѓани кои се

Прочитај повеќе