Од високите температури загрозени сите земјоделски култури, наводнувањето спас за производството

Екстремно високите и надпросечни температури што ја зафатија земјава се загрозувачки за сите земјоделски култури. Целосно ја дехидрираа почвата, а

Прочитај повеќе