Бешлиев: Кризата ќе удри на земјоделско-прехранбениот и фармацевтскиот сектор

Состојбите поврзани со руско украинската криза се менуваат како во лош филм и сосема станува извесно дека сето тоа сигурно

Прочитај повеќе