archiveземјоделство

ЕкономијаМакедонија

Димковски: Третиот пакет економски мерки нуди поголема поддршка на земјоделците за нови приходи од плодната македонска земја

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, одржа прес-конференција, на којашто беше презентиран третиот столб од новиот пакет...
ЕкономијаСвет

ФАО: Земјоделци што продаваат на влажни пазари и добавувачи на суровини за фармите најпогодени од коронавирусот

Пазарите во регионот се добро снабдени со главните прехранбени производи и имаат поволни услови за производство на главните култури како...
ЕкономијаСветСветот на работникот

Принудна преквалификација: Водичи, блогери и историчари на уметност бараат работа во земјоделството

Маркетиншките експерите, историчарите на уметност, туристичките водичи и блогерите се само некои од професиите од кои доаѓаат невработените Италијанци кои...
ЕкономијаМакедонија

Димковски: Земјоделците да ги почитуваат препораките на Владата за корона вирусот

Денеска, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, одржа прес-конференција во врска со ширењето на вирусот корона во нашата...
1 2 3 4
Page 1 of 4