Доделувањето „Златен глобус“ преместено за февруари

Свеченоста на доделувањето на наградите „Златен глобус“ ќе се спроведе во февруари 2021 година, соопштија организаторите на официјалната интернет-страница. „Утврден

Прочитај повеќе