Д-р Пјер Кори: Улогата на Ивермектинот во лекувањето на Ковид-19

„Отсега ќе бидат непотребни смртните исходи со оглед на тоа што постои лесно достапно научно решение за пандемијата“, вели д-р

Прочитај повеќе