Работници бетонираат игралиште на екстремно високи температури

Препораките на Владата да не се работи од 11 до 17 часот поради високите температури, изгледа не важат за сите

Прочитај повеќе

Со поддршка на ОКТА отворено ново инклузивно игралиште во општина Аеродром

Компанијата ОКТА во соработка со Фондацијата „Чекор по чекор“ и општина Аеродром, донираше ново инклузивно игралиште воосновното училиште„Лазо Ангеловски“. Игралиштетонуди

Прочитај повеќе

Мичуринци на протест против изградба на градинка во дворот на ООУ „Блаже Конески“

Родителите и учениците од ООУ „Блаже Конески“ во скопската населба Мичурин денска од 12 часот ќе излезат на мирен протест

Прочитај повеќе