Двајца играчи од редовите на КК „Работнички“ позитивни на Ковид – 19

Корона вирусот не го заобиколи ниту КК Работнички. Од редовите на повеќекратниот македонски првак информираа дека имаат двајца позитивни играчи,

Прочитај повеќе