Индустријата на игри на среќа вработува повеќе од 10.000 луѓе

Повеќе од 10.000 вработени во индустријата на игри на среќа, обезбедуваат уште по седум работни места во другите економски гранки,

Прочитај повеќе

Казината и автомат-клубовите работат според специфични протоколи

При организирањето на игри на среќа во автомат клубовите бројот на лица е ограничен, односно најмногу едно лице може да

Прочитај повеќе

„Антикоцкање“ ќе го блокира автопатот Тетово-Скопје

Движењето Антикоцкање од Тетово во знак на незадоволство што нема измени во Законот за игри на среќа најави дека ќе

Прочитај повеќе