- Advertisement -

archiveИдризово

ЕкономијаМакедонија

Идризово вработува 9 службеници – плати до 21,000 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 9 јавни службеници во КПУ „Идризово“. Се бараат референти и соработници. Во...