archiveизвидници

ПравдаСветот на работникот

Извидници помагаат во маркетите во Аеродром

Извидници од два одреда од Центар и Аеродром, „Јадран“ и „Браќа Миладиновци“, денеска помагаа во маркетите на територијата на Општина...