Бизнисот не е запрен, потребно е најмногу да им се помогне на извозниците

„Мора да се мисли и за периодот кога пандемијата ќе заврши, не само за сега. Компаниите кои вршат извоз мора

Прочитај повеќе

Фирмите за извоз бараат помош од Владата

Извозниците бараат од државата финансиска и логистичка поддршка. Сметаат дека при промоција на нивните компанија на саеми во странство, бенефит

Прочитај повеќе