Компанија го назначи првиот виртуелен извршен директор

Кинеската компанија за игри NetDragon Websoft неодамна именуваше виртуелна личност со вештачка интелигенција за извршен директор. Виртуелната г-ѓа Танг Ју

Прочитај повеќе

Јандреоски избран во Одборот на директори на светското здружение на раководители на аеродроми

Извршниот директор на црногорскиот аеродром, Горан Јандреоски, е именуван за член на Одборот на директори на Меѓународното здружение на раководители

Прочитај повеќе

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти

Прочитај повеќе

„Во следните 10 години, со растот на Халкбанк ќе се зголеми благосостојбата на луѓето“ – 10 брзи прашања со Билал Суџубаши, Главен извршен директор на Халкбанк

10-годишнината на Халкбанк на македонскиот пазар навистина е светол пример за стабилна, безбедна и долгорочна компаниска стратегија. Компанијата, која пред

Прочитај повеќе