Секој извршител лани во просек спечалил по 23 илјади евра

Секој извршител лани во просек заработил по повеќе од 23 илјади евра. Тоа е нивната чиста печалба од наплатените нешто

Прочитај повеќе

Извршител пратил налог за веќе платен документ

До порталот Работник пристигна емаил од Валентина Ристеска која преку докази истакнува дека за навремено уплатена уплатница во 2016 година,

Прочитај повеќе