Измамите зачестија: Внимавајте кога продавате автомобил, аперлираат од МВР

Граѓаните да бидат внимателни кога продаваат автомобили бидејќи се зачестени појавите на измама, предупредува МВР. Според информациите што ги споделува полицијата, измамите се вршат

Прочитај повеќе