Занаетчиите од Измир ќе соработуваат со македонските занаетчии

Занаетчиите од Измир и од државата ќе соработуваат на заеднички проекти, ќе разменуваат искуства, заеднички промоции на традиционалните производи, соопштија

Прочитај повеќе