Заштитна маска го убива вирусот со помош на топлина од мобилен полнач

Израелските научници дизјанираа заштитна маска за лицето за повеќекратна употреба, којашто може да ги убие коронавирусот со топлина, напојувајќи се

Прочитај повеќе