- Advertisement -

archiveизум

Светот на работникот

Нов изум на „Форд“ за борба против корона вирусот

Фабриката за автомобили „Форд“ осмислила „паметни ракавици“ кои би ги предупредувале работниците секогаш кога ќе се најдат на оддалеченост помала...