(Видео) Изјави на Претседателот на СОНК и Министерот за образование по состанокот

Претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК и Министерот за образование и наука дадоа изјави по

Прочитај повеќе

Изјава на Министерот за Образование и наука пред состанокот

Изјава на Министерот за образование и наука, Арбер Адеми пред започнување на состанокот со Советот на самостојниот синдикат за образование

Прочитај повеќе