ФИТР и МАСИТ со нова соработка за имплементација на иновативни решенија во ИКТ секторот

Фондот за иновации и технолошки развој и Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ) потпишаа Меморандум за соработка со

Прочитај повеќе