Порталб: Имунитетот на ковид-19 не се развива веднаш по примањето на вакцината

Во земјава, од вкупно вакцинирани 6.760 здравствени работници, 104 биле позитивни на тестирањето на ковид-19 откако се вакцинирале. Според хемичарот

Прочитај повеќе