Студија: Побрзо опоравување од Ковид-19 со комбинација од три антивирусни лека

Комбинација на три антивирусни лекови во третманот на Ковид-19, со примена на терапија која го зајакнува имунолошкиот систем, доведува до

Прочитај повеќе