Мизрахи оствари средба со Здружението на инвалидизирани лица „Полио Плус“

Фејсбук статус на министерката за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи: Остваривме средба со претставници на Здружението ,,Полио Плус –

Прочитај повеќе