Официјално отворање на фабриката на „Гересхајмер” во Бунарџик

Германската компанија „Гересхајмер” денеска официјално ќе отвори фабрика во Технолошко индустриската развојна зона Скопје 2 во Бунарџик. Станува збор за

Прочитај повеќе