Апостолоска беше во посета на компанијата „ВМЦ Македонија“

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес реализираше работна посета на компанијата „ВМЦ Македонија“ во индустриската зона

Прочитај повеќе