Азески: ПРЕКУ ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТИ ДО 1,5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ТРГОВСКА РАЗМЕНА

Интервју на Бранко Азески претседател на Стопанската комора на Северна Македонија и копрестедател на Коморскиот инвестициски форум, за Вечерни новости

Прочитај повеќе