Заев со раководството на италијанската„Витило“: Следува нова инвестиција од 10 милиони евра

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од Јован Деспотовски, директор на Дирекцијата за ТИРЗ, се сретна

Прочитај повеќе