- Advertisement -

archiveиндекс

ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСиндикат

Пензионерски синдикат: Наместо усогласување, пензиите стагнираат

Минималното зголемување на пензиите го принуди Пензионерскиот синдикат на Македонија при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија да излезе со...