Во Ресен се затвораат најголемите индустриски капацитети поради зголемен број заразени со Ковид-19

Живко Гошаревски, градоначалникот на Ресен, објави дека во општината се затвораат трите најголеми индустриски капацитети откако бројот на позитивни на

Прочитај повеќе