Зголемени цените на производителите на индустриски производи

Според податоците на Државниот завод за статистика, во јуни 2022 година, Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот

Прочитај повеќе

Индустриските производи во февруари поскапеле за 1,6 проценти на месечно ниво

Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во февруари годинава се повисоки за 1,6 проценти на месечно

Прочитај повеќе

Зголемени продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар

Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во јануари годинава се повисоки за 2,7 отсто на месечно

Прочитај повеќе

Повисоки продажните цени на производителите на индустриски производи

Во јуни 2021 година продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно, се повисоки за 1,9 отсто на месечно ниво,

Прочитај повеќе

Повисоки цените на производителите на индустриски производи

Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во мај годинава се повисоки за 0,6 отсто на месечно

Прочитај повеќе

Повисоки продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар

Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во февруари годинава се повисоки за 1,3 отсто на месечно

Прочитај повеќе

Зголемени продажните цени на индустриските производи во претходниот месец

Продажните цени на производителите на индустриски производи во јануари оваа година се повисоки за 0,1% на месечно ниво и 1,5%

Прочитај повеќе

Продажните цени на индустриските производи во ноември лани повисоки за 0,4 отсто на годишно ниво

Во ноември 2020 година продажните цени на производителите на индустриски производи вкупно се повисоки за 0,3 отсто на месечно ниво,

Прочитај повеќе